Success Stories

What Our Clients Are Saying

Tusen Tack! Ni var verkligen jätte duktiga, en fantastisk upplevelse för oss alla, vi startade i morse med att titta och lyssna på oss själva…:)

Birgitta Blom Prové AB

Jag vill å Medborgarskolans vägnar tacka för en härlig kväll. Er pedagogiska ledning och otroliga tålamod i kombination med ett fantastiskt engagemang gjorde vår kväll. Energin från aktiviteten genomsyrade kvällen och lämnar efter sig en positiv känsla i gruppen. Stort tack!

Annika Segerlund Verksamhetschef/Medborgarskolan

Once again I would like to thank you and your team very much for the inspiring workshop yesterday. we had so much fun and our CEO showed the film already today at the end of our conference and we got a big applause for this. So I am sure we will meet again sometime somewhere.

Guy Kempfert VP Global People & Organizational Development/Institut Straumann AG

Tack för en härlig och underbar eftermiddag i torsdags! Vi var alla så lyckliga och sprudlande efteråt.

Filippa Freijd Kommunikationsansvarig/Almi Företagspartner Skåne AB
Hej och tack för en jätterolig eftermiddag!
Alla var så nöjda och vi har tittat på klippen och skrattat gott! Jag tror det var en bra grej för vår arbetsgrupp att få skratta ihop och kul att alla var med på noterna.

Helen Andersson Enhetschef Närhälsan Göteborg

Tusen TACK! för denna härliga förmiddag. Jag har enbart hör positiva kommentarer kring denna punkt på vår kick-off. Mycket lyckat – och det gav oss mycket att arbeta vidare kring och anknyta till.
Tack återigen till hela er fantastiska grupp!

Eva Åström Campus Helsingborg

Jag vill framföra ett stort tack för min avdelning över den team- aktivitet ni hjälpte oss med i tisdags på Säröhus. Verkligen mycket uppskattat!

Kjell Isaksson General Manager, Alfa Laval AB

For a free quote to start working with us today.

Contact Us